Прея Травел ще вземе участие в най-голямото международно туристическо изложение в България

На 13, 14 и 15-ти февруари в Интер Експо Център ще се проведе „Ваканция и СПА Експо“. Това ще бъде 37-мо издание на туристическия форум. Изложението е предназначено за професионалисти и широка публика. Профилът на участниците включва туроператори и туристически агенции, хотели, балнеологични курорти и спа центрове, общини, национални и регионални туристически сдружения, пътнически агенции и авиокомпании, професионални учебни заведения, софтуерни и други свързани с туристическия бизнес компании.

Прея Травел ще има собствен щанд. Може да ни намерите в Зала 1, Сектор Б, Щанд 11. След входа на Inter Expo Center,  влизате в залата от ляво, като нашият щанд е от дясната страна.

Ще представим нашите собствени програми, които ние организираме и водим. Ще имаме отстъпки и намаления, ще имаме томбола за участниците. Наградите ни са:

 1. 3 бр. Travel Books на български език
 2. 3 бр. Чаши с надпис на туристическа тематика
 3. 3 бр. Канчета с надпис на туристическа тематика
 4. 3 бр. Калъфи за телефон, като вие избирате модела и снимката
 5. 6 ваучера за намаление по наши програми:
  1. Словения – ваучерът е валиден за двама човека
  2. Тоскана – ваучерът е валиден за двама човека
  3. Охрид – ваучерът е валиден за двама човека
 6. 10 бр. Книги „Тоскана, Тоскана“, със съавтор нашият екскурзовод Пенка Иванова

Също така ще раздаваме:

 1. Значки за пътешественици
 2. Туристически ранички за път
 3. Етикети за куфар
 4. Химикалки

Важно да отбележим: събитието е със свободен достъп (безплатно) само на 14-ти и 15-ти февруари. В четвъртък се влиза с баджове, като денят е предвиден за срещи с партньори и бизнес контакти.

Ще се радваме да се видим с тези от вас, които не успяват да дойдат до офиса ни и комуникираме виртуално. Ще се радваме да видим и посетителите ни от офиса – нека се срещнем в по-различна обстановка.

Полезна ли е за вас тази статия? Споделете я, като натиснете някоя от иконките отдолу!