Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

Нова Година в Северна Македония-Popova kula Hotel& Winery

From440 лв.
4 дни
Насладете се на спокойствие и комфорт и се почувствайте специални в навечерието на 2023! Потопете се в света на виното, красивата природа и си доставете незабравими преживявания!
0

Нова година 2023 в хотел “Nova Plaza” 5*, Истанбул

From599 лв.
4 дни
Новогодишна вечеря в балната зала на хотел Nova Plaza. Забавлявайте се в прекрасната балканска атмосфера с много музика и изненади!
0
Istanbul 1

Нова година 2023 в хотел “Wanda Vista” 5*, Истанбул

From545 лв.
4 дни
Новогодишна вечеря на кораб по Босфора. Забавлявайте се в прекрасната балканска атмосфера с много музика и изненади!
0

Екскурзия до Румъния преди Коледа

From299 лв.
3 дни
Създайте си незаменимо коледно настроение, посещавайки Румъния и известните коледни базари на Сибиу. Ще се запознаете и с един чудесен регион на страната – Олтения. Неговите градове Крайова и Ръмнику Вълча ще ви изненадат и очароват
0
будапеща

Екскурзия в Будапеща и Виена преди Коледа

From439 лв.
4 дни
Потопете се в магическата атмосфера и обаянието на Будапеща, напълно заслужаваща прозвището си – „Царицата на Дунава“, а когато това е гарнирано с коледни светлини, уханни сладкиши и коледен дух – няма по-прекрасен подарък за сетивата! Будапеща е известен със своите големи коледни пазари, където местните жители и гостите на града могат да се слеят с […]
0

Луксозна Нова година в хотел Слобода**** в Шабац, Сърбия

From675 лв.
4 дни
Насладете се на лукс и комфорт и се почувствайте специални в навечерието на 2023! Всичко това на Балканите и в един от най-добрите хотели в Сърбия.
0

Екскурзия до най-голямата солна мина в Румъния

From299 лв.
3 дни
Подарете си едно красиво преживяване, посещавайки непозната част от област Трансилвания. Солна мина Турда ще ви потопи в приказно вълшебство, а град Алба Юлия ще ви очарова напълно.
0
италиански езера

Екскурзия до приказните езера на Италия с автобус

From729 лв.
6 дни
Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо – трите най-големи езера в Италия. Лугано, Орта, Изео – три не по-малко великолепни езера. За 6 дни ще посетите 6 езера. Ще има с какво да се похвалите след това!
0
милано

Екскурзия до приказните езера на Италия със самолет

From850 лв.
5 дни
УНИКАЛНО! Със самолет, настаняване в Бергамо/Милано. Ще посетите езерата Комо, Гарда, Маджоре, Орта. Ще разгледате Бергамо, Милано, Стреза, Орта Сан Джулио, Комо, Лугано,  Сирмионе. Екскурзовод на български по целия маршрут.
0