Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

Септемврийски празници в Гърция – All inclusive Chrousso Village 4*, Касандра

От370 лв.
4 дни
Няколко дни са достатъчни за отпускане и презареждане. Мястото е Гърция, полуостров Халкидики – ръкавът Касандра. Близко, красиво и достъпно. Хотел „Chrousso Village“ ви очаква.
0

Луксозна Нова година в хотел Tonanti *****, Врънячка баня

От699 лв.
4 дни
Насладете се на лукс и комфорт и се почувствайте специални в навечерието на 2021! Всичко това на Балканите и в един от най-добрите СПА курорти на Сърбия.
0
австрия

Алпийско приключение в Австрия през октомври

От495 лв.
5 дни
Австрийските Алпи са точното място за вашата екскурзия, ако искате да видите уникална природа – остри заснежени върхове, езера с кристални води, приказни градчета. Тази неземна красота е вдъхновявала много творци, насладете й се и вие.
0
петрус

Нова година 2021 в хотел Петрус, Сърбия

От384 лв.
3-4 дни
Ако искате да усетите очарованието на традиционното балканско гостоприемство, сръбската кухня с жива музика и богата новогодишна програма, хотел Петрус в Парачин е точното място за Вас! Той комбинира сръбското гостоприемство с европейските стандарти в обслужването. Предлага отлично местоположение и най-добро съотношение цена-качество.
0

Почивка в Гърция – остров Евия

От535 лв.
6 дни
Евия е вторият по големина остров на Гърция. Лесно достъпен е, защото е свързан със сушата чрез два моста. На своите посетители островът предлага мек климат, прекрасни плажове, минерални извори, множество исторически забележителности. Отидете и ще се влюбите.
0

Почивка в Будва, Черна Гора – 5 нощувки със закуски и вечери

От460 лв.
7 дни
Почивка на ТОП цена, която включва транспорт, 5 нощувки с 5 закуски и 5вечери. С вас ще бъде опитен екскурзовод, който ще ви разкрие тайните на Черна Гора и Хърватска. Будва и Котор ще оставят отпечатък в съзнанието ви, Дубровник ще ви заплени с история и красота.
0

Екскурзия Корида във Валенсия

От499 лв.
5 дни
Валенсия е един изключително красив град, в който наследствата на миналото се срещат с чудесата на бъдещето. Град, който трябва да се посети. Насладете се на местните традиции и присъствайте на автентична корида.
0

Почивка в Агиокампос в подножието на планината Пелион

От560 лв.
8 дни
Агиокампос е курортно селище на брега на Егейско море разположен на 50 км от град Лариса в областта Тесалия. Живописното му разположение, очарователната природа, чистият морски бряг награден със Син Флаг, спокойствието и гостоприемството на местните хора ще ви предразположат към една прекрасна почивка.
0

SPA уикенд във Врънячка баня, Сърбия

От235 лв.
3 дни
Отделете един уикенд за опознаване на част от Западна Сърбия. Посетете нейните градове и светини. Всичко това ще съчетаем със СПА и много забавления по сръбски.
0