Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

италиански езера
за Великден

Екскурзия до приказните езера на Италия с автобус

From650 лв.
6 дни
Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо – трите най-големи езера в Италия. Лугано, Орта, Изео – три не по-малко великолепни езера. За 6 дни ще посетите 6 езера. Ще има с какво да се похвалите след това!
0
Istanbul 1

Почивка в Кумбургаз на брега на Мраморно море

From449 лв.
6 дни
Подарете си една по-различна почивка на брега Мраморно море. Кумбургаз е курорт, разположен само на 40 км от центъра на Истанбул. Имате възможност за избор между два хотела – на брега на морето и с чудесни плажове. Ще можете да се възползвате и от всекидневно организираните екскурзии до Буюкчекмедже и Истанбул.
0
без нощен преход

Фестивал на лалето в Истанбул

From215 лв.
4 дни
Истанбул е град с вековна история! Затова и местата, които могат да се посетят, са много. Градът впечатлява и със своя модерен облик. Въпреки че Истанбул не е столица, той е културен и бизнес център за Турция. Ако го посетите веднъж, ще завладее сърцето ви на мига и завинаги.
0
албания

МОРЕ 2022 в курорт Шенгин/Свети Йоан, Албания

From539 лв.
8 дни
Елате в сърцето на Албания – древният АРБАНОН в земята на ГЕГИТЕ и вижте: в Шенгин – безкраен плаж със ситен пясък, рамкиран от красива синя лагуна, планината на феите и пясъчната дюна – резерват „Rana e Hedhun” в Албанските Алпи – езеро Коман и река Шала (албанският Тайланд) в ЛЕЖА и КРУЯ – историята […]
0

Почивка в Гърция – остров Закинтос

From785 лв.
7 дни
Закинтос е остров с красива природа, наситен с история и културни забележителности. Неговите руини ще ви върнат в миналото и ще ви омаят с легенди. Но Закинтос не е само това. Тук ще попаднете и на красиви плажове, безкрайно синьо и топло море, зелени гори и спокоен живот. Какво повече му трябва на човек.
0
last minute

Кулинарен фестивал „Пеглана колбасица“ в Пирот

From140 лв.
2 дни
Легендарната Пеглана колбасица е толкова обичана в Сърбия, че на нея е посветен фестивал, който се организира ежегодно в Пирот през последния уикенд на януари. Пристигат гости от всички части на страната, за да се нагостят с невероятния колбас и да опитат от много други автентични специалитети
0

Екскурзия до Черна Гора и Дубровник

From350 лв.
5 дни
Екскурзия на ТОП цена, която включва транспорт, 3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери. С вас ще бъде опитен екскурзовод, който ще ви разкрие тайните на Черна Гора и Хърватска. Будва и Котор ще оставят отпечатък в съзнанието ви, Дубровник ще ви заплени с история и красота.
0
Odrin-Selimiye

Шопинг тур в Одрин

From40 лв.
1 ден
Одрин е най-популярната дестинация за еднодневно пазаруване. Градът е известен най-вече с евтините перилни и хигиенни препарати. Но там има и много аутлети за дрехи и обувки, пазар за хранителни стоки. Нека не забравяме, че Одрин може да ни плени и със своите туристически забележителности!
0
румъния

Екскурзия до Румъния – столицата Букурещ и замъците в Трансилвания

From210 лв.
3 дни
Румъния не е това, което беше. Икономическият растеж промени живота на местните, също така и туризма в страната. Румъния винаги е пленявала с мистичните замъци, средновековните градове и съхранения бит и култура. В големите градове пък модерният и динамичен живот е обзел всеки. За Румъния ще чувате само положителни мнения, НО се убедете сами в […]
0