Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

Odrin-Selimiye

Шопинг тур в Одрин

From40 лв.
1 ден
Одрин е най-популярната дестинация за еднодневно пазаруване. Градът е известен най-вече с евтините перилни и хигиенни препарати. Но там има и много аутлети за дрехи и обувки, пазар за хранителни стоки. Нека не забравяме, че Одрин може да ни плени и със своите туристически забележителности!
0
румъния

Красотите на Румъния – столицата Букурещ и замъците в Трансилвания

From195 лв.
3 дни
Румъния не е това, което беше. Икономическият растеж промени живота на местните, също така и туризма в страната. Румъния винаги е пленявала с мистичните замъци, средновековните градове и съхранения бит и култура. В големите градове пък модерният и динамичен живот е обзел всеки. За Румъния ще чувате само положителни мнения, НО се убедете сами в […]
0
Odrin-Selimiye

Екскурзия до Одрин с възможност за шопинг

From109 лв.
2
Одрин е най-популярната дестинация за еднодневно пазаруване. Градът е известен най-вече с евтините перилни и хигиенни препарати. Но там има и много аутлети за дрехи и обувки, пазар за хранителни стоки. Нека не забравяме, че Одрин може да ни плени и със своите туристически забележителности!
0

8 дневна почивка на Турската Ривиера със самолет

From299 лв.
8 дни
Усетете несравнимото гостоприемство и спокойствие на 5 – звездните хотелски комплекси в Кемер и неговите златни пясъчни плажове,  лечебната сила на минералните води на Памуккале, блясъка и мистиката на древногръцкия град Хиераполис, магията на един от най-красивите градове на турското средиземноморско крайбрежие – Анталия.
0

Луксозна Нова година в хотел Tonanti *****, Врънячка баня

From699 лв.
4 дни
Насладете се на лукс и комфорт и се почувствайте специални в навечерието на 2021! Всичко това на Балканите и в един от най-добрите СПА курорти на Сърбия.
0
австрия

Алпийско приключение в Австрия през октомври

From495 лв.
5 дни
Австрийските Алпи са точното място за вашата екскурзия, ако искате да видите уникална природа – остри заснежени върхове, езера с кристални води, приказни градчета. Тази неземна красота е вдъхновявала много творци, насладете й се и вие.
0
петрус

Нова година 2021 в хотел Петрус, Сърбия

From384 лв.
3-4 дни
Ако искате да усетите очарованието на традиционното балканско гостоприемство, сръбската кухня с жива музика и богата новогодишна програма, хотел Петрус в Парачин е точното място за Вас! Той комбинира сръбското гостоприемство с европейските стандарти в обслужването. Предлага отлично местоположение и най-добро съотношение цена-качество.
0
халкидики

Почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера – хотел 4*, ultra all inclusive

From370 лв.
4 дни
Хотел „Bomo Grand Olympus resort“**** се намира на 1 км от селище Лептокария, на 8 км от селище Литохоро, на 15 км от Дион, на 22 км от планина Олимп, на 26 км от Катерини, на 30 км от Паралия Катерини, на 120 км от летище Македония и на 110 км от  Солун. Състои от […]
0

Екскурзия до остров Миконос със самолет

From535 лв.
5 дни
Миконос е един от най-популярните и красиви гръцки острови. Разположен в Егейско море, с неповторим пейзаж – вятърни мелници, църкви със сини куполи, малки бели къщи. Изобилстващ от исторически забележителности, островът ще ви предложи и прекрасни плажове с безкрайни забавления за малки и големи
0