Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

плитвички езера

Екскурзия до Плитвичките езера, Постойна, Загреб, Любляна

От335 лв.
4 дни
Програмата съчетава както природни, така и архитектурни забележителности. Плитвички езера и пещерата Постойна Яма, Любляна и Загреб – всяко от тези места ще остави отпечатък и ще ви впечатли със своята уникалност.
0
Пулия
Няма места

Екскурзия до Пулия – близка и непозната

От419 лв.
4 дни
В Пулия, на само на час със самолет от София, се крие едно богатство от исторически и културни забележителности. В Бари се съхраняват мощите на Св. Николай.
0
ривиера

Екскурзия до Френска Ривиера със самолет – Ница, Монако, Монте Карло, Кан, Антиб

От680 лв.
4 дни
Френската ривиера или лазурният бряг – определение, излязло от перото на френския поет Стефан Лиежар. Повече от 150 години „Кот Азур“ е любимо място на творци – художници, поети, композитори и артисти. Както и на много богатите хора по света. Свързваме Кан с пищните фестивали, Монте Карло и Монако с изискания лукс и хазарт. Антиб […]
0
изола

Екскурзия до приказните езера на Италия

От599 лв.
6 дни
Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо – трите най-големи езера в Италия. Лугано, Орта, Изео – три не по-малко великолепни езера. За 6 дни ще посетите 6 езера. Ще има с какво да се похвалите след това!
0
черна гора

Екскурзия до Черна Гора и Дубровник 2019

От330 лв.
4 дни
Програмата е съчетание на два свята – Черна Гора и Хърватска. Будва и Котор ще оставят отпечатък в съзнанието ви, Дубровник ще ви заплени с история и красота.
0
bosphorus

Нова година в СПА хотел Bosphorus 4* – Алексинац, Сърбия

От350 лв.
3 дни
Хотел Bosphorus е 4* и се намира в Алексинац, на 30 км от Ниш. Има модерен интериор и оборудване с обслужване на най-високо ниво, което  ще направи престоя Ви приятно преживяване. Хотелът предлага 60 стаи и 10 апартамента, подходящи за различни гости и поводи. Стаите са проектирани с внимание към всеки детайл и с най-качествените […]
0
прага

Екскурзия до Прага преди Коледа

От349 лв.
5 дни
Коледа е време за приятно настроение, емоции, греяно вино, канела и портокалови корички. Коледните базари в ПРАГА започват още в края на ноември, като ще избегнете тъплпите от хора и ще се насладите на атмосферата и духа на чешката столица.
0
слобода

Нова година в СПА хотел Слобода/ Sloboda 4* – Шабац, Сърбия

От520 лв.
4 дни
Хотел Sloboda Sabac се намира в самия център на гр. Шабац на  километър от река Сава. Той е един от най-луксозните и реномирани хотели в цяла Сърбия. Столицата Белград е на 66 километра. Хотелът предлага луксозни помещения за настаняване, общо 95 на брой – икономични, стандартни, делукс и премиум стаи, както и апартаменти. Всички стаи […]
0
барселона

Екскурзия до Барселона със самолет

От680 лв.
4 дни
Влюбени сме в Барселона, думите са излишни! Градът впечатлява, грабва, омагьосва, пленява… духът на Гауди е в сградите, улиците и хората. Елате с нас и ние ще ви разкрием красотите и малко известните места и тайни там.
0