Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

рим

Екскурзия до Рим със самолет

От490 лв.
4 дни
Рим – Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, изкусителен сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.
0
изола

Екскурзия до приказните езера на Италия

От599 лв.
6 дни
Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо – трите най-големи езера в Италия. Лугано, Орта, Изео – три не по-малко великолепни езера. За 6 дни ще посетите 6 езера. Ще има с какво да се похвалите след това!
0
барселона

Екскурзия до Барселона, Северна Италия и Френска Ривиера с автобус

От890 лв.
9 дни
С едно пътуване ще разгледате едни от най-известните градове в пет държави – Хърватска, Словения, Италия, Франция и Испания. Екскурзията е подходяща за истински пътешественици, тъй като има както трансфери с автобус, така и продължителни обиколки в градовете.
0
Istanbul 1

Осми март в Истанбул

От131 лв.
4 дни
Истанбул е град с вековна история и затова и местата, които могат да се посетят са много. Градът впечатлява и със своя модерен облик. Въпреки че Истанбул не е столица, той е културен и бизнес център за Турция.
0
болоня

Екскурзия до Болоня със самолет през февруари

От429 лв.
4 дни
Болоня, Парма и Равена ще ви очароват с исторически забележителности, вкусна кухня („болонезе“, „пармиджано“ произлизат от този регион) и пенливо ламбруско.
0
княжевац

Свети Валентин в Княжевац, Сърбия

От100 лв.
2 дни
Княжевац е наричан през Средновековието Малката Венеция (Мала Венис). Градът е известен също и с българското си име Гургусовец, което произлиза от това, че бреговете на двата Тимока – Търговишки и Свърлишки, се обитават от много гълъби.
0