Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

румъния
ранни записвания

Екскурзия до Румъния за 6-ти септември – мистика и величие

От245 лв.
3 дни
Румъния не е това, което беше. Икономическият растеж промени живота на местните, също така и туризма в страната. Румъния винаги е пленявала с мистичните замъци, средновековните градове и съхранения бит и култура. В големите градове пък модерният и динамичен живот е обзел всеки. За Румъния ще чувате само положителни мнения, НО се убедете сами в […]
0
охрид
За Великден

Екскурзия до Охрид за Великден

От180 лв.
3 дни
Не сте решили къде да отидете за Великден? Ние ще ви помогнем с избора: елате в Охрид – 3 дни,  2 нощувки със закуски и вечери в чудесен хотел на брега на езерото.
0
йонийските
За Великден

за Великден в Гърция – Йонийски острови

От459 лв.
4 дни
Кои са Йонийските острови? Те не са естествен архипелаг, а определени от хората група острови, които наричат „Островите на божествата“. С нас може да посетите Лефкада, Кефалония, Итака, Паксос и Антипаксос, които определено ще запомните!
0
йонийски острови

В Гърция през май – Йонийски острови

От469 лв.
5 дни
Кои са Йонийските острови? Те не са естествен архипелаг, а определени от хората група острови, които наричат „Островите на божествата“. С нас може да посетите Лефкада, Кефалония, Итака, Паксос и Антипаксос, които определено ще запомните!
0
босна

Екскурзия до Сърбия, Босна и Херцеговина, Дървен град, Каменград

От285 лв.
3 дни
Маршрут: София-Манастир Жича-Байна Башта-Мокра гора-Вишеград-Каменград-Дървен град-Златибор. Всичко в една екскурзия!
0
париж

Екскурзия: Романтика в Париж през май

От894 лв.
5 дни
Париж – градът на светлините, градът на кулинарното изкуство, градът на архитектурните постижения, градът на любовта, градът на дългите разходки и приказни мечти. Париж има милион места, които да предизвикат интереса ви и да погъделична любопитството ви.
0
рим

Екскурзия до Рим със самолет

От490 лв.
4 дни
Рим – Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, изкусителен сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.
0
золотое

Москва и Золотое кольцо

От2,460 лв.
9 дни
Златният пръстен е съвкупност от средновековни селища в Централна Русия, на североизток от Москва. Обхваща градове от Североизточна Русия. В миналото районът е известен под името Залесие. Тези градове са сред най-живописните селища в Русия и ярко представят нейната архитектура тип луковична глава.
0

Класическа елегантност: Москва и Санкт Петербург

От2,389 лв.
8 дни
Русия: вледеняващ студ – незалязващо слънце, исторически дворци – съвременни сгради. Русия предлага на посетителите си „за всекиго по нещо“. Защо да посетите Русия – защото е уникална! Пътуване със самолет и скоростния влак Сапсан. С включени всички разходи за път, нощувки, закуски, обеди, входни такси. Вижте детайли в следващите редове:
0