Европа

Ние сме специализирали в екскурзии и почивки в Европа. Организираме както познати и известни посещения на градове, така и екскурзии до иновативни и уникални места. Можем да запазим за вас и почивка, ако искате да отделите повече време на един град.

Нова година 2022 в хотел „3 планини“ ****, Разлог

From485 лв.
4 дни
Посрещнете 2022 близо до най – добрия зимен курорт в България – Банско. Ще може да карате ски, да с еразхождате сред красива природа. Ще усетите топлината и лечебните свойства на минералната вода и ще вдигнете наздравица с чаша мелнишко вино  
0
албания
потвърдени дати

МОРЕ 2021 в курорт Шенгин/Свети Йоан, Албания

From595 лв.
8 дни
Елате в сърцето на Албания – древният АРБАНОН в земята на ГЕГИТЕ и вижте: в Шенгин – безкраен плаж със ситен пясък, рамкиран от красива синя лагуна, планината на феите и пясъчната дюна – резерват „Rana e Hedhun” в Албанските Алпи – езеро Коман и река Шала (албанският Тайланд) в ЛЕЖА и КРУЯ – историята […]
0
toskana

Приказка в Тоскана икономичен вариант

From495 лв.
5 дни
Тоскана – името говори само за себе си. Неповторимо съчетание от история, култура и най-качествените вина. Посещение на люлката на Ренесанса Флоренция и Пиза, както и на прекрасните градчета Сиена и Сан Джиминяно – приказка, в която да се изгубиш.
0

Екскурзия до Черна Гора и Дубровник

From330 лв.
5 дни
Екскурзия на ТОП цена, която включва транспорт, 3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери. С вас ще бъде опитен екскурзовод, който ще ви разкрие тайните на Черна Гора и Хърватска. Будва и Котор ще оставят отпечатък в съзнанието ви, Дубровник ще ви заплени с история и красота.
0
Odrin-Selimiye

Шопинг тур в Одрин

From40 лв.
1 ден
Одрин е най-популярната дестинация за еднодневно пазаруване. Градът е известен най-вече с евтините перилни и хигиенни препарати. Но там има и много аутлети за дрехи и обувки, пазар за хранителни стоки. Нека не забравяме, че Одрин може да ни плени и със своите туристически забележителности!
0

Екскурзия до Тулча, Делтата на Дунав и Констанца

From220 лв.
3 дни
Това е пътуване за любителите на дивата природа и ценителите на красивото. Ще останете безмълвни пред невероятните пейзажи на дунавската делта. Ще видите и нейната столица – Тулча. Ще се разходите из най-стария обитаем румънски град Констанца. Само за един уикенд и без никакви ограничения
0

Почивка в Агиокампос в подножието на планината Пелион

From560 лв.
8 дни
Агиокампос е курортно селище на брега на Егейско море разположен на 50 км от град Лариса в областта Тесалия. Живописното му разположение, очарователната природа, чистият морски бряг награден със Син Флаг, спокойствието и гостоприемството на местните хора ще ви предразположат към една прекрасна почивка.
0

СПА уикенд във Врънячка баня с възможност за посещение на Дървен град

From199 лв.
3 дни
Отделете един уикенд за опознаване на Централна и Западна Сърбия. Посетете най-големия и ценен манастир Жича, където са коронясвани сръбски крале.  Разходете се из Дървенград, за да се почувствате като във филм. Всичко това ще съчетаем със СПА и много забавления по сръбски
0
словения

Екскурзия до Словения

From429 лв.
4 дни
Програмата съчетава най-доброто от Словения – малкото бижу на северозападните Балкани. Освен прекрасните езера Блед и Бохин, ще видим очарователните градове Марибор и Птуй.  Ще посетим и единствения в света бирен фонтан в град Жалец.
0