Със собствен транспорт

Ако обичате да разполагате с времето си и сами да определяте графика, почивка със собствен транспорт е най-добрият избор за вас. Ние ще организираме за вас нощувките и допълнителни посещения, а вие определяте дните и кога ще тръгнете.

СПА уикенд във Велинград

From119 лв.
Един уикенд далече от шума на големия град, сред красива природа и бликащи отвсякъде горещи минерални извори. Да отидем заедно до Велинград!
0

Екскурзия до Враца, пещерата Леденика и Черепишки манастир

From95 лв.
Древни съкровища, възрожденски обекти, красиви пещери, природни феномени. Всичко това и повече ще видим само за два дни в района на Враца и Врачанския Балкан
0

Луксозна Нова година в хотел Tonanti *****, Врънячка баня

From699 лв.
Насладете се на лукс и комфорт и се почувствайте специални в навечерието на 2021! Всичко това на Балканите и в един от най-добрите СПА курорти на Сърбия.
0
петрус

Нова година 2021 в хотел Петрус, Сърбия

From384 лв.
Ако искате да усетите очарованието на традиционното балканско гостоприемство, сръбската кухня с жива музика и богата новогодишна програма, хотел Петрус в Парачин е точното място за Вас! Той комбинира сръбското гостоприемство с европейските стандарти в обслужването. Предлага отлично местоположение и най-добро съотношение цена-качество.
0

SPA уикенд във Врънячка баня, Сърбия

From235 лв.
Отделете един уикенд за опознаване на част от Западна Сърбия. Посетете нейните градове и светини. Всичко това ще съчетаем със СПА и много забавления по сръбски.
0
словения
промо цени

Екскурзия до Словения

From300 лв.
Програмата съчетава най-доброто от Словения – малкото бижу на северозападните Балкани. Освен прекрасното езеро Блед и пещерата Постойна, ще посетим и единствения в света бирен фонтан в град Жалец.
0
охрид

Мини почивка на Охридското езеро

From189 лв.
Екскурзия, наситена с разходки и забележителности. Но при желание и време за релакс на красивото Охридско езеро. Избрали сме хотел на брега, за да бъде усещането ви пълно. Ако решите да прекарате по-спокойно деня – може да полегнете на припек покрай басейна. Осигурили сме закуски и вечери, така че да не мислите за нищо, а […]
0