С автобус

Вие изберете локацията, а ние ще организираме вашето пътуване. При избор на „почивка с автобус“ имате възможността да съчетаете отпуската си с посещението на забележителности преди достигане на крайната цел. Също така няма нужда да се притеснявате от „свръх багаж“.

Istanbul 1

Почивка в Кумбургаз на брега на Мраморно море

From449 лв.
Подарете си една по-различна почивка на брега Мраморно море. Кумбургаз е курорт, разположен само на 40 км от центъра на Истанбул. Имате възможност за избор между два хотела – на брега на морето и с чудесни плажове. Ще можете да се възползвате и от всекидневно организираните екскурзии до Буюкчекмедже и Истанбул.
0
албания

МОРЕ 2022 в курорт Шенгин/Свети Йоан, Албания

From539 лв.
Елате в сърцето на Албания – древният АРБАНОН в земята на ГЕГИТЕ и вижте: в Шенгин – безкраен плаж със ситен пясък, рамкиран от красива синя лагуна, планината на феите и пясъчната дюна – резерват „Rana e Hedhun” в Албанските Алпи – езеро Коман и река Шала (албанският Тайланд) в ЛЕЖА и КРУЯ – историята […]
0

Почивка в Гърция – остров Закинтос

From785 лв.
Закинтос е остров с красива природа, наситен с история и културни забележителности. Неговите руини ще ви върнат в миналото и ще ви омаят с легенди. Но Закинтос не е само това. Тук ще попаднете и на красиви плажове, безкрайно синьо и топло море, зелени гори и спокоен живот. Какво повече му трябва на човек.
0

Екскурзия до Черна Гора и Дубровник

From350 лв.
Екскурзия на ТОП цена, която включва транспорт, 3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери. С вас ще бъде опитен екскурзовод, който ще ви разкрие тайните на Черна Гора и Хърватска. Будва и Котор ще оставят отпечатък в съзнанието ви, Дубровник ще ви заплени с история и красота.
0
охрид

Мини почивка на Охридското езеро

From189 лв.
Екскурзия, наситена с разходки и забележителности. Но при желание и време за релакс на красивото Охридско езеро. Избрали сме хотел на брега, за да бъде усещането ви пълно. Ако решите да прекарате по-спокойно деня – може да полегнете на припек край басейна. Осигурили сме закуски и вечери, така че да не мислите за нищо, а […]
0
плитвички езера

Екскурзия до Плитвичките езера, Постойна, Загреб и Любляна

From365 лв.
Програмата съчетава както природни, така и архитектурни забележителности. Природният феномен Плитвички езера ще ви възхити, пещерата Постойна яма е с уникална и атрактивна обиколка. Любляна и Загреб – ще оставят отпечатък в сърцето ви с автентичността и уюта, който създават.
0

Уикенд в Парачин, Сърбия, хотел „Petrus“***

From129 лв.
Ако искате да усетите очарованието на традиционното балканско гостоприемство, сръбската кухня с жива музика и богата програма, хотел Петрус в Парачин е точното място за Вас! Той комбинира сръбското гостоприемство с европейските стандарти в обслужването. Предлага отлично местоположение и най-добро съотношение цена-качество.
0