България

За да обиколиш света, първо трябва да опознаеш Родината. България е сбор от природни и исторически забележителности, автентични и модерни градове и курорти. Пишете ни за индивидуални оферти за екскурзии и почивки!

СПА уикенд във Велинград

From119 лв.
3 дни
Един уикенд далече от шума на големия град, сред красива природа и бликащи отвсякъде горещи минерални извори. Да отидем заедно до Велинград!
0

Екскурзия до Шумен и старите старите столици Плиска и Преслав

From169 лв.
3 дни
За празника на народните будители ви предлагаме да се запознаете със забележителностите край Шумен и старите столици Плиска и Преслав.  Няма да пропуснем и старопрестолния Търновград. Ще осъществим едно истинско пътуване във времето – от древни паметници на траките, през уникални средновековни обекти, до съвременния облик на градовете в североизточна България.
0

Мини почивка в Слънчев бряг – хотел Мелиа Съни Бийч 4* All Inclusive, с автобус

From305 лв.
4 дни
Няма нищо по-хубаво от това да отидеш на море по празниците. Красиво крайбрежие, спокойствие и изискан лукс на достъпна цена – всичко това ще ви се случи, ако тръгнете с нас към Слънчев бряг.
0

Екскурзия до „Каменните гъби“, Кърджали, „Каменната сватба” и Златоград

From186 лв.
3 дни
Докосване до мистерията на траките, природните феномени и възрожденската култура на Източните Родопи
0

Екскурзия до Враца, пещерата Леденика и Черепишки манастир

From95 лв.
3 дни
Древни съкровища, възрожденски обекти, красиви пещери, природни феномени. Всичко това и повече ще видим само за два дни в района на Враца и Врачанския Балкан
0

Екскурзия до Рупите, Сандански, Мелник и Роженски манастир

From99 лв.
2 дни
Подготвили сме ви едно незабравимо пътуване до най-духовните места в България. В местността Рупите ще се заредим с енергия, Роженският манастир ще ни даде спокойствие. Антични градове и природни феномени ще пресекат пътя ни. И гарнирано с чистия есенен въздух на Сандански и сладостта на мелнишкото вино, ще се получи прекрасна комбинация.
0

Екскурзия до Добрич, Тулча, Делтата на Дунав и Констанца

From220 лв.
3 дни
Това е пътуване за любителите на дивата природа и ценителите на красивото. Ще останете безмълвни пред невероятните пейзажи на дунавската делта. Ще видите и нейната столица – Тулча. Ще се разходите из най-стария обитаем румънски град Констанца. Само за един уикенд и  без никакви ограничения
0

Екскурзия до Габрово, Узана, Етъра, Соколски манастир

From99 лв.
2 дни
Ще си направим една разходка до географския център на България. Ще отседнем в града на хумора – Габрово, ще посетим много интересни музеи там. Ще се запознаем с бита, културата и духовността на българите от региона. Ще се върнем, наситени с впечатления и заредени за следващи пътувания
0

Екскурзия до Русе, пещерата Орлова чука, Червен, Ивановски скални църкви и Басарбовски манастир

From169 лв.
3 дни
По празниците да си организираме едно малко бягство до Дунав и да се запознаем със забележителностите край Русе – градът на свободния дух. Програмата съчетава културно-исторически места и природни красоти. Какво по-хубаво може да очакваме!
0