Азия

Тук ще откриете актуални оферти и предложения за пътувания до Азия. Това е континент с много различни култури. Всяка отделна държава ще ви плени с красотата на природата и разликата с европейците в бита и ежедневието.

Istanbul 1

Почивка в Кумбургаз на брега на Мраморно море

From449 лв.
6 дни
Подарете си една по-различна почивка на брега Мраморно море. Кумбургаз е курорт, разположен само на 40 км от центъра на Истанбул. Имате възможност за избор между два хотела – на брега на морето и с чудесни плажове. Ще можете да се възползвате и от всекидневно организираните екскурзии до Буюкчекмедже и Истанбул.
0
без нощен преход

Фестивал на лалето в Истанбул

From215 лв.
4 дни
Истанбул е град с вековна история! Затова и местата, които могат да се посетят, са много. Градът впечатлява и със своя модерен облик. Въпреки че Истанбул не е столица, той е културен и бизнес център за Турция. Ако го посетите веднъж, ще завладее сърцето ви на мига и завинаги.
0
Istanbul 1

Истанбул – Желязната църква Св. Стефан и МОЛ EMAR с пеещите фонтани

From135 лв.
4 дни
Истанбул е град с вековна история и затова и местата, които могат да се посетят са много. Градът впечатлява и със своя модерен облик. Въпреки че Истанбул не е столица, той е културен и бизнес център за Турция.
0
ликия

Екскурзия и почивка до Ликия, Турция – със самолет

From339 лв.
8 дни
Прочутият с пясъчните си плажове и природни красоти Тюркоазен бряг е най-издадената югозападна част от турското средиземноморско крайбрежие. Тук се е намирало древното царство Ликия, чието най-поразително архитектурно наследство са скалните и монументални гробници.
0

Екскурзия и почивка до Кападокия, Турция

From339 лв.
8 дни
Кападокия (на персийски Katpadukya – „Земя на красивите коне“) е историческа област в Централен Анадол, в поречието на река Халис. Днес Кападокия представлява комплекс от музеи на открито с голямо историческо и културно значение. Дестинацията се посещава от приблизително 2 млн. туристи годишно. Възползвайте се от пълна програма транспорт със самолет,7 нощувки със закуски.
0