Азия

Тук ще откриете актуални оферти и предложения за пътувания до Азия. Това е континент с много различни култури. Всяка отделна държава ще ви плени с красотата на природата и разликата с европейците в бита и ежедневието.

алания

Почивка в хотели Eftalia 5* в Турция (Анталия, Алания), all inclusive

От828 лв.
8 дни
Алания e средиземноморски курорт в близост до Анталия. Живописно място, намиращо се на малък полуостров, което има доста плажове и е разположено в подножието на планината Таурус. В далечното минало Алания е известена база за пиратски кораби. Сега Алания е един от най-привлекателните райони за почивка през септември и октомври.
0
чешме

Почивка в хотел 5* в Турция (Чешме), all inclusive

От645 лв.
8 дни
Чешме е курортен град с уникална атмосфера на брега на Егейско море. Разположен е на носа на едноименен полуостров в западна Турция, само на 80 км южно от Измир.
0
израел

Екскурзия до Израел и Йордания

От1,893 лв.
8 дни
Израел не случайно е топ дестинация, място на три религии – юдаизъм, християнство и ислям. Всеки мечтае да посети „Божи гроб“ в Йерусалим и местата, където Исус е вършил чудеса. Програмата е съчетана с Йордания, страна с хилядолетна култура. В пустинните й пейзажи има нещо вълшебно. Уникалното архитектурно наследство изпълва със смисъл вашето преживяване.
0
дубай

Екскурзия до Дубай с 5 нощувки

От879 лв.
6 дни
Днес Дубай е един от най-луксозните градове в света. Тук се намират най-големият мол в света, най-високата сградата в света, най-луксозният хотел в света. Дубай се стреми да бъде „най“ във всичко и да впечатлява света с по-високи и по-скъпи сгради и определено успява.
0