Със самолет

Запазете вашата почивка със самолет при нас. А ние ще ви изненадаме с предложения за посещение на близки и интересни градове и обекти. Пътувайки със самолет оптимизирате времето и ще ви останат повече дни за излежаване на плажа или отмора в хотела.

милано

Екскурзия до Милано и приказните езера на Италия със самолет

От599 лв.
УНИКАЛНО! Със самолет, настаняване в Милано. Ще посетите езерата Комо, Гарда и Маджоре. Ще разгледате Милано, Стреза, Брунате и Беладжо. Екскурзовод на български по целия маршрут.
0
алания

Почивка в хотели Eftalia 5* в Турция (Анталия, Алания), all inclusive

От828 лв.
Алания e средиземноморски курорт в близост до Анталия. Живописно място, намиращо се на малък полуостров, което има доста плажове и е разположено в подножието на планината Таурус. В далечното минало Алания е известена база за пиратски кораби. Сега Алания е един от най-привлекателните райони за почивка през септември и октомври.
0
рим
Потвърдена група

Екскурзия до Рим със самолет

От490 лв.
Рим – Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, изкусителен сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.
0
кайро

Екскурзия до Египет от А до Я – Пирамидите, Кайро, Хургада и круиз по Нил

От1,418 лв.
Екскурзия наситена с посещения, които ще Ви разкрият тайните на Древния Египет. Потопете се в митовете и легендите за великите фараони, снимайте се до едно от чудесата на света Египетските Пирамиди и Сфинкса, изкарайте 3 емоционални дни на Круиз по Нил с луксозен кораб.
0
дубай

Екскурзия до Дубай с 5 нощувки

От879 лв.
Днес Дубай е един от най-луксозните градове в света. Тук се намират най-големият мол в света, най-високата сградата в света, най-луксозният хотел в света. Дубай се стреми да бъде „най“ във всичко и да впечатлява света с по-високи и по-скъпи сгради и определено успява.
0
барселона

Екскурзия до Барселона със самолет

От680 лв.
Влюбени сме в Барселона, думите са излишни! Градът впечатлява, грабва, омагьосва, пленява… духът на Гауди е в сградите, улиците и хората. Елате с нас и ние ще ви разкрием красотите и малко известните места и тайни там.
0