Защо Таня и Ники ще посетят Охрид за втори път и отново с нас?

струга

Нашата най-голяма сила и добавена стойност към всяка направена резервация е това, че изграждаме приятелска връзка с нашите туристи и винаги сме на тяхно разположение. Именно по тази причина много от тях пътуват с нас по 3-4 пъти в годината, даже и на едни и същи места.

Пример за това за Станка и Николета, които за втори път ще пътуват с нас до Охрид със свои близки. Миналата година бяхме там по същото време (за почивните дни покрай 22.септември – Денят на Независимостта).

Ето какво споделя Таня с вас:
  1. Защо реши да се запишеш за втори път на екскурзията до Охрид с нас?

Вдъхновена съм от добрата организация на фирмата, чувствам се в сигурни ръце. Прея Травел работи с професионализъм на високо ниво. Тази година с удоволствие ще отида за втори път с близка приятелка и един от внуците.

  1. Какво е мнението ти за обслужването и условията на място в Македония?

Доволна съм от хотела, защото беше на брега на езерото. Там ми беше най-хубаво сутрин, защото посрещах изгрева на брега/ плажа. Местните хора хранеха чайки и лебеди, аз много им се радвах. Тази година пак така ще правя J Хотелът много ми хареса, беше на хубаво място, тази година ще си нося и бански! Хареса ми и живата музика в ресторанта, потанцувахме. За първи път пътувах с голяма група и се притеснявах, но много ми хареса.

  1. Какво ти харесва най-много в Охрид?

Освен приказния град, много се впечатлих от местния екскурзовод Кире – беше прекрасен, нямаше нещо, което да не знае и което да не разбираме. Много съм доволна от него.

  1. Кое от посетените места те впечатли най-много – Охрид, Калище, Струга, Скопие, Св. Наум или Билянини извори?

Посещението на комплекса Св. Наум и църквата Св. Петка – наляхме си оттам светената вода. Тази година ще си нося повече шишенца, за да взема и за роднините.

Екскурзията през погледа на Николета изглежда така:

„Тази година реших отново да посетя Македония. За мен тя бе непозната, въпреки съседството ни. Миналата година избрах маршрут до Охридското езеро и Охрид. Много ми хареса! Макар и малко дни, видях достатъчно, благодарение на перфектното екскурзоводско обслужване на вас и на македонския екскурзовод Кире.

Хотелът е на брега на езерото, в един невероятен комлекс . Тихо и спокойно място с перфектно обслужване. А за македонците… ние сме си балканци и те са с добри чувства към нас.

Охрид има история и са я съхранили добре. Трябва да се види, за да я усетиш истински.

Всичко, което видях на това пътуване, е впечатляващо. Не можеш да забравиш тишината и спокойствието на манастира „Св. Наум“, град Струга и реката Църни Дрим, Манастира в Калище, разположен на брега на езерото. Мястото, където са Билянини извори, едно тихо и прохладно. От всички посетени места съм най-очарована от Манастира „Св.Наум“.

Групата с която пътувах, беше чудесна, разнородна. Предразполагаща към страхотни преживявания.

Мили спомени! Но има все още какво да се види по този маршрут и затова реших отново да посетя Македония и тази година.

Благодаря на „Прея Травел“ за възможността!“

Реални и любителски снимки (някои са направени с телефон) на наши туристи от този маршрут, може да разгледате на фейсбук страницата ни ТУК и ТУК.
Възможност да посетите Охридското езеро може да видите ТУК. Има само 2 свободни места към момента!

Полезна ли е за вас тази статия? Споделете я, като натиснете някоя от иконките отдолу!