Кои сме ние? – лицата на Прея Травел

прея

Хората избират „хора“! Вижте в статията кратко представяне на Пепи и Хриси.

Кое е първото нещо, което ви прави впечатление, когато отидете да се запишете за екскурзия?

… оставаме ви малко да помислите … още малко … персонала!

Точно така 🙂 Хората, които ви посрещат, които ви съветват или хората, които ще ви водят и покажат света. Много от вас ни познават и са пътували не един път с нас. Но тази статия е най-вече за пътешествениците, които не знаят кои сме и се чудят дали да ни се доверят.

Пенка Иванова e управител и собственик на „Прея Травел“ ЕООД. Повечето туристи я знаят като Пепи. Тя е лицензиран екскурзовод и има 15 години опит във водене на групи по различни маршрути из Европа и България. Клиентите ѝ дават постоянно отлична оценка за професионализъм и високо качество на работа. Нейните силни страни са организираност, търпеливост, адаптивност и прецизност. Пенка е историк по образование и информацията, която предоставя на туристите, е обстойна, интересна и подробна. Винаги с удоволствие отговаря на въпросите на най-любознателните!

          

Христина започва практиката си в туризма с ученически групи и водене на еднодневни и двудневни екскурзии в България. В последствие става Координатор пътувания и най-често тя отговаря на телефона и посреща туристите в офиса. Силните й черти са комуникативност, коректност и аналитично мислене.

Това са двете движещи колела на Прея Травел. Запазена марка е индивидуалното отношение към всеки човек и приемането на туристите като „приятели“, а не просто „клиенти“. Не искаме да сме една от многото агенции, а да предлагаме нещо изключително и различно.

Надяваме се да се справяме в това, но вие ще кажете!

Публикуваме някои мнения на наши клиенти:

Полезна ли е за вас тази статия? Споделете я, като натиснете някоя от иконките отдолу!