Ученически туризъм и екскурзии на преподавателски колективи

училища
Прея Травел ЕООД организира екскурзии и почивки в страната и чужбина. Компанията също така има опит в работата с училища – както при ученически пътувания за самите деца, така и при екскурзии на преподавателските колективи. Училището поставя своите изисквания, а ние изготвяме индивидуална програма.

Основно работим съвместно с училища в София. Всяка година организираме за тях зелено училище (през пролетта), бяло училище (през зимната ваканция), екскурзия по случай завършване на учебната година (края на месец май за по-малките и края на юни за по-големите). Всички тези пътувания се реализират на територията на България в съответствие с всички законови изисквания. Дестинациите са в зависимост от желанията на преподавателите и родителите. Могат да бъдат с преспиване или само за един ден. Някои пътувания са тематични – Възрожденски градове или новооткрити исторически обекти. Понякога нашите клиенти-училища не знаят къде би било подходящо да отидат и тогава ние ги съветваме коя екскурзия да изберат. Имаме готови и реализирани програми с вече доволни клиенти до всички кътчета на родината ни, ходили сме на места, за които може би не сте чували (напр. Природозащитен център Маджарово).

Предлагаме и специализирани програми за пътуване на ученици в чужбина. Те са за по-дълъг период от време  (4-7) дни. Нашият управител и ТОП екскурзовод е водил групи из Европа – Сърбия и Македония, Хърватска и Словения, Румъния, Унгария, Австрия, Швейцария, Италия и др.

Не трябва да забравяме и учителските колективи, които неуморно обучават и възпитават децата през по-голямата част от годината. За тях правим организирани почивки или екскурзии, като най-често те избират Европейски държави за своето пътуване. Продължителността е 3-7 дни, а дестинациите са по техен избор. До сега успешно сме осъществили пътувания в Сърбия, Турция, Румъния, Северна Италия, Черна гора и Хърватска.

Ние работим това, което обичаме. За това ни се получава добре и клиентите ни са винаги доволни!

Ако все още се колебаете къде да пътувате или заведете своите възпитаници – ние сме на разположение да изготвим индивидуална оферта за екскурзия по ваш избор. Може да разгледате някои от предложенията в следващите редове.

Разгледайте нашите програми

специално разработени за ученици