5 ТОП места за пътуване по женски

Няма нищо по-хубаво от „бягство“  по женски! Пътешествие до приказно място с любимите приятелки е най-добрата рецепта за почивка и неповторимо забавление.

Ето и 5-тенай- подходящи дестинации в Европа:

 1. Барселона

  Плаж, испанско вино, тапас и шедьоврите на Гауди са гаранция за незабравимо изживяване в Барселона с приятелките. Освен добре познатите обекти, може да посетите Casa Batllo, Parc de la Ciutadella, за да се обогатите със спомени и красиви кадри. Не забравяйте удобните обувки и задължително се разходете по Ла Рамбла!

 2. Париж и Дисниленд

  Когато сте в столицата на любовта, непременно минете с приятелките през легендарния увеселителен парк. Там ще се забавлявате както никъде другаде.  След приключението „Дисни“ можете да се отпуснете заедно в някое кафе-тераса с гледка към Айфеловата кула. А на следващия ден се отправете към безгрижно превземане на града.

 3. Венеция

  Чудесна дестинация за всякакви пътешественици. Особено подходяща за пътувания с приятелки, за да изследвате заедно лабиринтите от улички из града. Отидете на площад „Сан Марко“ призори, докато все още е празен. След това вземете „вапорето“ до островите Мурано и Бурано, които ще ви очароват.

 4. Рим

  Макар и пълен с невероятни места за посещение, Вечният град предполага и по-спокойно пътешествие, в което да усетите духа на „La dolce vita”. Изпийте сутрешното еспресо в някое уютно кафене с изглед към фонтана ди Треви, още преди тълпите да са се появили. След това отидете на Campo de’ Fiori и в оживения квартал „Трастевере“. Това са места, където съвременната енергия се съчетава в хармония с древното минало.

 5. Малта

  Островът е същински рай с тюркоазените води и златния пясък. Ако изберете тази дестинация за вашето женско бягство, ви очакват страхотни и различни преживявания, включващи коктейли под слънчевите лъчи! Пресните морски дарове и местните вина определено ще развеселят сетивата ви, за повече адреналин можете да опитате гмуркане или разходки с лодка до скритите лагуни.

Полезна ли е за вас тази статия? Споделете я, като натиснете някоя от иконките отдолу!