Какво е за вас Фейсбук?

фейсбук

Тази статия е вдъхновена от факта, че „лайковете“ в страницата ни във Фейсбук нараснаха драстично и феновете ни там вече са почти 1000 🙂 Решихме да споделим с вас какво е за нас социалната мрежа и да ви разкрием

любопитни факти за Facebook

Почти всеки човек в наши дни използва социалната мрежа Фейсбук. Някои влизат, за да си чатят с приятели; други – за да споделят своите преживявания; трети са там, за да се информират и да научават нови неща.

В следващите редове ще ви разкрием някои интересни статистики за този канал на  комуникация, както ще ви накараме да се замислите какво е за вас Фейсбук!

  • По данни от миналата година в света има над 1,94 милиарда месечно активни потребители на Facebook – е, вие сте един от тях. Сигурни сме, че сега разбирате колко необятна е виртуалната мрежа.
  • Всеки ден се качват 300 милиона снимки – а вие допринесохте ли за това число днес?
  • Мрежата определено води до пристрастяване, внимавайте! 50 % от хората на възраст между 18 и 24 години отварят Facebook веднага щом се събудят.
  • Най-големият трафик протича през работните дни между един и три следобед. Нека оправдаем тези данни с обедната почивка на всеки работещ човек.
  • Coциaлнaтa мpeжa имa cepиoзни пpoблeми c фaлшивитe пpoфили, ĸaтo тe ce oцeнявaт нa 81 милиoнa бpoя. Доста голямо число наистина. Сигурни сме, че от Facebook се борят да нямалят този процент.

Aĸo бeшe дъpжaвa, cъc cвoитe 1.94 милиapдa пoтpeбитeля, Facebook щeшe дa e нaй-гoлямaтa cтpaнa в cвeтa.

Да, Фейсбук определено е една малка вселена. Всеки създава профил, част е от групи, харесва различни страници. Не ви ли прилича всъщност на реалния живот, но с по-малко личен контакт? Ние залагаме точно на това:

Споделяме нашите екскурзии и пътувания във Фейсбук,

като така ви помагаме да посетите нови места, да се запознаете с интересни хора, да си създадете приятни емоции. Разбира се в края на всеки ден нашите туристи нямат търпение да споделят някоя снимка във Фейсбук!

 

Ако все още не сте харесали страницата ни: https://www.facebook.com/preyatravel/

Ако се чудите къде да пътувате покрай Коледните празници: https://preyatravel.com/tour/praga-predi-koleda/

 

А скоро ще представим и предложенията ни за 2019 г.