Оферти за море – лято 2019

„Лятото, морето, сините вълни…“

Какво повече да иска човек?

* Слънце
* Приятна компания
* Плажни коктейли
* Вечерни забавления

Разгледайте нашите предложения:

алания

Почивка в хотели Eftalia 5* в Турция (Анталия, Алания), all inclusive

Алания e средиземноморски курорт в близост до Анталия. Живописно място, намиращо се на малък полуостров, което има доста плажове и е разположено в подножието на планината Таурус. В далечното минало Алания е известена база за пиратски кораби. Сега Алания е един от най-привлекателните райони за почивка през септември и октомври.
От828 лв.
0
Разгледай
неа анхиалос

Почивка в Гърция (Неа Анхиалос, Волос) – 7 нощувки със закуски и вечери

Неа Анхиалос – Живописното му разположение покрай залива Пагаситикос, очарователната природа, чистият морски бряг спокойствието и гостоприемството на местните хора, са направили града един от най-желаните туристически комплекси в района.
От475 лв.
0
Разгледай
чешме

Почивка в хотел 5* в Турция (Чешме), all inclusive

Чешме е курортен град с уникална атмосфера на брега на Егейско море. Разположен е на носа на едноименен полуостров в западна Турция, само на 80 км южно от Измир.
От645 лв.
0
Разгледай
халкидики
ограничени места

Почивка в Гърция, Касандра – хотел 4*, all inclusive

Халкидики е полуостров, вдаден в Егейско море. Разположен е между Солунския и Орфанския залив. На юг образува 3 разклонения – Касандра, Ситония и Атон (Света гора). Нашето специално предложение за вас е в южната точна на Касандра. Осигурили сме за вас и all inclusive обслужване!
От320 лв.
0
Разгледай
криопиги
ограничени места

Почивка в Гърция, Криопиги – 5 нощувки със закуски и вечери

Криопиги се намира на ръкава Касандра, полуостров Халкидики. Той е построен амфитеатрално по склоновете на зелени хълмове и има прекрасен изглед към Торонийския залив. Може да се насладите на 6 прекрасни дни на бреговете на Криопиги. Избрали сме за вас 5 нощувки със закуски и вечери, пътува се с автобус.
От375 лв.
0
Разгледай