Екскурзии и почивки за 22-ри септември

На 22 септември 1908 г. във Велико Търново княз Фердинанд обявява независимостта на България. Възползвайки се от повечето почивни дни и отбележете този значим за нас празник на нестандартно и очарователно място.

охрид

Екскурзия до Охрид през септември

Не сте решили как да отбележите деня на Независимостта 22 септември? Ние ще ви помогнем с избора – елате в Охрид – 3 дни, транспорт, 2 нощувки със закуски в чудесен хотел на брега на езерото.
От188 лв.
0
Разгледай
чешме

Почивка в хотел 5* в Турция (Чешме), all inclusive

Чешме е курортен град с уникална атмосфера на брега на Егейско море. Разположен е на носа на едноименен полуостров в западна Турция, само на 80 км южно от Измир.
От645 лв.
0
Разгледай
халкидики
ограничени места

Почивка в Гърция, Касандра – хотел 4*, all inclusive

Халкидики е полуостров, вдаден в Егейско море. Разположен е между Солунския и Орфанския залив. На юг образува 3 разклонения – Касандра, Ситония и Атон (Света гора). Нашето специално предложение за вас е в южната точна на Касандра. Осигурили сме за вас и all inclusive обслужване!
От320 лв.
0
Разгледай
мароко

Палитрите на Мароко от А до Я – Имперските столици и Сахара

Една програма с безброй цветове и лек пустинен привкус- Единствена и Уникална програма за България с 2 нощувки в невероятния розов град-Маракеш – за да се насладите напълно на истинските багри на Мароко. Повече време, по-малко път. ВАЖНО: Основна силна страна на програмата е, че полетите са София-Танжер и Маракеш-София (или обратния вариант), като по […]
От1,393 лв.
0
Разгледай
дубай

Екскурзия до Дубай с 5 нощувки

Днес Дубай е един от най-луксозните градове в света. Тук се намират най-големият мол в света, най-високата сградата в света, най-луксозният хотел в света. Дубай се стреми да бъде „най“ във всичко и да впечатлява света с по-високи и по-скъпи сгради и определено успява.
От879 лв.
0
Разгледай