За нас

Прея Травел ЕООД стартира дейността си през 2017 г. и е една от „младите“ на туристическия небосклон. Компанията се стреми да наложи името си в сектора и да спечели достойно своето място сред туроператорите у нас.

Управител на фирмата е Пенка Иванова, лицензиран екскурзовод в Министерството на туризма. Тя има дългогодишен опит като водач и екскурзовод на групи по различни маршрути из Европа и в България. Клиентите на много турагенции й дават постоянно отлична оценка за професионализъм и високо качество на работа.

Христина Иванова е дипломиран бакалавър по Стопанско управление. Стартира кариерата си в туризма с водене на ученически групи в България на еднодневни или двудневни екскурзии. В последствие тя става Координатор пътувания в Прея Травел и към момента е лице за контакт в офиса, отговаря и проследява всички заявки и записвания.

прея      

Прея Травел е специализирана в организирането и провеждането на екскурзии с автобус, самолет или комбинирано из Европа – Балкански страни, Италия, Централноевропейски маршрути и др. Агенцията развива и ученически туризъм, базирайки се на контактите на Управителя със софийски училища и нейните възможности да удовлетвори и най-големите изисквания на преподаватели и ученици. От компанията са готови да откликнат на желанията на колективи, професионални клубове или приятелски групи за подготвяне на тийм билдинги, семинари, турове за забавление и други.

Мисия

Като фирма в сферата на услугите, Прея Травел се стреми винаги да задоволява желанията на клиентите, защото дейността й е ориентирана изцяло към тях и техните нужди са приоритет.

Основни принципи на агенцията са професионализъм, коректност, лоялност и креативност.

Чрез предлагането на качествен и разнообразен продукт фирмата си спечелва вече много верни и постоянни клиенти.

Визия

Прея Травел се стреми да стане разпознаваемо име сред клиентите, да се утвърди като водеща фирма – туроператор и туристически агент, предлагаща качествени услуги в областта на културно-познавателен туризъм. С помощта на коректни партньори и професионализъм организацията цели да укрепи създадените контакти и да засили своите позиции в сферата си на дейност, както да установи стандарти в туристическото обслужване, присъщи на високо развитите туристически пазари.

Цели

Основна цел на Прея Травел е да предлага екскурзии по разнообразни маршрути, на достъпни цени и по всяко време на годината.

От наша страна гарантираме изключителна коректност, приятелско отношение и пълна сигурност в несигурните времена, в които живеем.

Партньори

Партньори на Прея Травел в осъществяването на маршрути и идеи са неизменно АБАКС, ПРЕМИО и други.