Екскурзии и почивки за 6-ти септември

На шести септември честваме Съединение на Княжество България с Източна Румелия (от 1885 г.). Възползвайки се от повечето почивни дни, може да празнувате този значим за нашия народ празник на интересни и забележителни места.

румъния

Екскурзия до Румъния за 6-ти септември – мистика и величие

Румъния не е това, което беше. Икономическият растеж промени живота на местните, също така и туризма в страната. Румъния винаги е пленявала с мистичните замъци, средновековните градове и съхранения бит и култура. В големите градове пък модерният и динамичен живот е обзел всеки. За Румъния ще чувате само положителни мнения, НО се убедете сами в […]
От245 лв.
0
Разгледай
плитвички езера

Екскурзия до Плитвичките езера, Постойна, Загреб, Любляна

Програмата съчетава както природни, така и архитектурни забележителности. Природният феномен Плитвички езера ще ви възхити, пещерата Постойна яма е с уникална и атрактивна обиколка. Любляна и Загреб – ще оставят отпечатък в сърцето ви с автентичността и уюта, който създават.
От335 лв.
0
Разгледай
криопиги
ограничени места

Почивка в Гърция, Криопиги – 5 нощувки със закуски и вечери

Криопиги се намира на ръкава Касандра, полуостров Халкидики. Той е построен амфитеатрално по склоновете на зелени хълмове и има прекрасен изглед към Торонийския залив. Може да се насладите на 6 прекрасни дни на бреговете на Криопиги. Избрали сме за вас 5 нощувки със закуски и вечери, пътува се с автобус.
От375 лв.
0
Разгледай